ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Υποστρώματα

Η βιοτεχνία MammouthStrom κατασκευάζει υποστρώματα υψηλής ποιότητας, από ύφασμα αλέκιαστο, αδιάβροχο ή από δέρμα. Για κάθε υπόστρωμα υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής στο κεφαλάρι που εσείς επιθυμείτε, ενώ όλα ταιριάζουν σε κάθε στρώμα.

Επιπλέον, χάρη στη μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και υφάσματα, μπορείτε να επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στη δική σας αισθητική. Έτσι, σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, τόσο για τον οικιακό, όσο και για τον επαγγελματικό σας χώρο.

Επίσης, στη MammouthStrom θα βρείτε κρεβατοστρώματα που συνδέουν την πρακτικότητα των κρεβατιών με την αισθητική των υποστρωμάτων. Κάθε κρεβατόστρωμα διαθέτει ειδικό ανατομικό τελάρο και αφαιρούμενο κάλυμμα.

​Επιπλέον, τα κρεβατοστρώματα δίνουν τη δυνατότητα αξιοποίησης του κρεβατιού σας ως αποθηκευτικού χώρου.

Μαξιλάρια

Στη MammouthStrom θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε μαξιλάρια, από βαμβάκι και μαλλί και από latex, για να απολαμβάνετε υγιεινό και άνετο ύπνο. Τα μαξιλάρια από μαλλί και βαμβάκι, πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, είναι κατασκευασμένα από 100% φυσικές πρώτες ύλες, γι’ αυτό και εξασφαλίζουν τον πλέον υγιεινό ύπνο. 

Τόσο το βαμβάκι, όσο και το μαλλί απορροφούν εν μέρει τον ιδρώτα, δεν προκαλούν αλλεργίες και δεν ευνοούν την ανάπτυξη μούχλας και ακάρεων. Η γέμιση είναι από μαλλί άριστης ποιότητας, κατσίκας κασμίρ, ενώ το κάλυμμα από απαλό βαμβακερό ύφασμα, ώστε να προσφέρουν τον πιο ευχάριστο ύπνο. Τα μαξιλάρια από μαλλί και βαμβάκι πληρούν τα αυστηρότερα οικολογικά πρότυπα.

Επιπλέον, στη MammouthStrom διαθέτουμε ανατομικά μαξιλάρια για το αυχενικό, μαξιλάρια από latex, με πούπουλα χήνας ή πολυέστερ. Το latex εξασφαλίζει απόλυτη υγιεινή, καθώς δεν επιτρέπει ανάπτυξη μικροβίων, ακάρεων και διαφόρων αλλεργιογόνων παραγόντων. 

Τα ανατομικά μαξιλάρια προσφέρουν σωστή στήριξη στον αυχένα, ώστε να ελαχιστοποιείται κάθε πίεση που μπορεί να μας επιβαρύνει και να διακόψει τον ύπνο μας. Επιπλέον, χάρη στην κυψελώδη αρχιτεκτονική τους, επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα και τη σωστή ρύθμιση της θερμοκρασίας. Τέλος, εδώ θα βρείτε καλύμματα για μαξιλαροθήκες και καλύμματα στρωμάτων, απλά ή δερματίνης. 

Gallery Έκθεση